dijous, 23 d’abril del 2015

Ailoviu: un virus desconegut s'estén per Catalunya

Els centres mèdics catalans estan desbordats davant l’allau de casos d’aquest nou virus que afecta la capacitat de l’individu per relacionar-se amb l’entorn.


Manresa | 23/04/2183

La comunitat mèdica, però també els col·lectius per la salvaguarda de la decència moral, estan alarmats pel creixent nombre de casos que aquests dies s’estan coneixen d’afectats per un virus desconegut fins ara, anomenat Ailoviu, que altera les capacitats de l’individu per relacionar-se amb normalitat amb les persones properes mantenint certes conductes impròpies d’una societat civilitzada i higiènica.
S’han constatat centenars de casos de mostres d’afecte desmesurat en espais públics com és el cas d’una parella que va ser detinguda en un parc mentre es besaven sense cap mena de pudor.
Les autoritats es veuen desbordades davant l’avenç d’aquesta epidèmia i des dels sectors més conservadors es demana que les forces de l’ordre apliquin els protocols establerts amb la major severitat per evitar aquestes mostres d’afecte irrespectuós i ofensiu envers els altres. En declaracions del Director General del Departament de Benestar i Seguretat Moral “s’ha d’evitar que la gent infectada es relacioni amb d’altres per contenir l’epidèmia. Estem davant d’un problema que, si no tractem adequadament, se’ns pot escapar de les mans”. Després d'analitzar la situació s’ha arribat al consens de decretar el toc de queda a les 20 hores a partir de les quals no podrà circular ningú sense una autorització governamental. Els parcs, miradors i carrerons foscs seran especialment vigilats ja que s’ha constatat que en ells el nivell d’infectats ha augmentat vertiginosament.

La població respectuosa de la llei i la moral tenen al seu abast un número de telèfon (6661231230) i una adreça electrònica (denunciainmoralitats@elsistemamola.com) per poder denunciar conductes incíviques i lascives i evitar així que el virus Ailoviu acabi per estendre’s més enllà de les fronteres dels nostre país cap als països fronterers que ja estan aplicant controls exhaustius per evitar l’entrada d’infectats dins dels seus territoris nacionals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada